Raskausajan akupunktio

Akupunktio on pitkään käytössä ollut kiinalainen hoitomuoto, jota voidaan toteuttaa joko neuloilla pistelleen tai akupainaen haluttuja kohtia. Raskausaikana akupunktiolla voidaan helpottaa mm. raskauspahoinvointia, väsymystä, ummetusta sekä erilaisia kipuja tai suonikohjuja. Loppuraskaudessa akupunktiolla voidaan vaikuttaa vauvan tarjontaa sekä kypsytellä kehoa synnytystä varten.

Miina käy tällä hetkellä Helsingissä Akupunktiotalon koulutusta, joka on suunnattu erityisesti kätilöille. Koulutuksen ajan akupunktiohoidot ovat vielä harjoitushoitoja ja tehdään vielä harjoitushinnoin. Hoito kestää noin 30min ajan ja sisältää pienen haastattelun, jonka jälkeen valitaan hoidettavat pisteet ja hoitomuoto (neulat, painanta, moksa, guasha). Haluttu vaikutus tulee yleensä noin vuorokauden jälkeen ja tilanteesta riippuen voi vaatia useamman hoitokerran.

Aikoja niukasti varattavissa ajanvarauksen kautta, sähköpostilla voi tiedustella vapaita aikoja miina@merioulunneuvola.fi. Harjoitushoidon hinta 30€.