Baby balance vauvahieronta

Baby Balance vauvahieronta on kokonaisvaltaista ja anatomisesti tarkkaa hierontatekniikkaa. Hoidossa käytetään tapauskohtaisesti faskiahierontaa, osteopatiaa, perinteistä jäsenkorjausta, vyöhyketerapiaa ja akupainantaa.

Baby balance vauvahieronnalla on saatu apua mm. vatsavaivoihin, koliikkiin, itkuisuuteen, rintaraivareihin, ali- tai ylijäntevyyteen, epäsymmetriseen liikkumiseen ja motorisen kehityksen viivästymiseen.

Vauvahieronta tuo suurelle osaa vauvoista helpotusta tai avun jo 1-3 hoitokerran jälkeen. Voit halutessasi varata suoraan 2-3 hoitokertaa. Hoitovälisuositus keskimäärin n. 5-7pv, tilanteesta riippuen.

Ensimmäisellä hoitokerralla tehdään haastattelu, jossa kartoitetaan ja perehdytään tarkasti vauvan tilanteeseen, onko esimerkiksi itkuisuudelle jokin selkeä syy.

Hierontaan varattava aika on 60min. 

VALMISTAUTUMINEN VAUVAHIERONTAAN

Ihannetilanteessa vauva on syönyt n. 30min aikaisemmin ja nukkunut ennen hierontaa, tai hänellä ei olisi juuri hieronnan aikaan päiväuniaika. 

Edellä mainituista ei tule kuitenkaan ottaa mitään stressiä! Vauvan hierontakäynti etenee vauvan tahtisesti ja lempeästi. Hieronta kosketuksena saattaa olla pienelle uudenlaista ja vierasta, joka voi aiheuttaa levottomuutta ja itkuisuutta tai vierastamista. Vauvan reagointeja ei tarvitse vanhemman säikähtää, vaan vauva tottuu käsittelyyn yleensä varsin nopeasti. Jokainen toki reagoi tilanteeseen eri tavalla ja etukäteen on mahdotonta ennakoida miten oman lapsen kanssa hieronnassa sujuu. Suurin osa pienistä oppii nauttimaan hieronnassa käynnistä, vähintään muutaman vauvahierontakerran jälkeen.

Kysy rohkeasti lisää, jos tulee kysyttävää tai jokin vauvahieronnassa mietityttää, puhelinnumerosta 0407291082!  

Palvelun hinta on 59€ ja ajan voi varata sähköisestä ajanvarauksesta